JPG 2023-08-25 Borgers–13
Op zoek naar iets bijzonders?

Bent u op zoek naar een bepaald merk, model en type auto en wij hebben deze niet op voorraad? Als u hieronder het formulier invult, gaan wij graag voor u in binnen- en buitenland op zoek naar de door u gewenste auto! U kunt ook altijd direct contact opnemen.

neem contact op
ZOEKOPDRACHT
Vertel ons uw wensen

  Wilt u uw auto inruilen? Vul dan de volgende velden in:
  • Afkomstig van merkdealers
  • Voor (auto-)bedrijf en particulier
  • Inruil mogelijk
  • Juiste prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Service met een hoofdletter
  • (Fabrieks-)garantie
  JPG 2023-08-09 Borgers-9916
  Klantenvertellen
  Ervaringen van onze klanten

  Qua beleving, uitstraling en professionaliteit is allemaal rekening gehouden bij Borgers Auto Import. Auto perfect afgeleverd conform besproken met Arnoud. Super goeie service. Ze nemen alle tijd en er worden allerlei mogelijkheden besproken Het is een echte aanrader en voor een nieuwe toekomstige aankoop ga ik zeker weer langs bij de familie Borgers.

  Gijs

  De familie Borgers blinkt uit in persoonlijk contact en zoekt de juiste exclusieve auto voor de juiste persoon. Alle auto's zijn voorzien van vele speciale opties, Borgers heeft dan ook oog voor detail. Het is de 5e auto die ik daar onlangs heb gekocht mede omdat de service en garantie echt geweldig is!

  Marco

  Bij Borgers auto word je zeer warm ontvangen, het is echt een familie bedrijf en dat voel je aan alles. Er wordt met je meegedacht en je bent hier nog echt een klant en niet een nummertje. Wij kochten onze auto's voorheen altijd bij de Audi dealer, maar nu twee keer achter elkaar bij Borgers. Veel prettiger en professioneler. Bovendien zijn de auto's ook nog eens mooier en heb je meer auto voor je geld.

  Ad

  In 2009 en in 2020 hebben wij bij Borgers Auto Import B.V. een mooie auto aangeschaft. Het gehele traject van informeren, opdracht tot aanschaf en uiteindelijke aflevering hebben wij beide keren als zeer prettig ervaren. We zijn altijd met respect behandeld en ook de nazorg was klasse.

  Willem