JPG 2023-08-09 Borgers-9860
Onderhoud

We vragen en verwachten vaak veel van een auto, dat is vanzelfsprekend maar daar staat goed onderhoud tegenover! Omdat wij werken met jonge en exclusieve producten verdienen deze dan ook het juiste onderhoud. Daarom werken wij altijd samen met de officiële merkdealer bij u in de buurt; zo behoudt u de fabrieksgarantie en wanneer pech zich voordoet kunt u in de meeste gevallen gebruik maken van de mobiliteitsservice.

Contact opnemen
Onze Service

Mocht er zich onderhoud, reparatie of schade voordoen en komt u er niet helemaal uit? Wij helpen u graag bij de afhandeling hiervan; maximale service, daar streven we naar!

  • Fabrieksgarantie
  • Mobiliteitsservice
  • Uw oude auto direct inruilen
  • Thuis of op het werk afgeleverd
  • Service met een hoofdletter S
JPG 2023-08-09 Borgers-9815
Klantenvertellen
Ervaringen van onze klanten

Bij toeval zijn mijn vrouw en ik als trouwe Audi-liefhebbers een paar jaar geleden bij Borgers Auto Import B.V. terecht gekomen. We hebben met hun hulp 2 bijzondere auto's geïmporteerd waar we tot op heden heel gelukkig mee zijn. We zijn daarbij volledig ontzorgd door Stijn en Arnoud, alles tot en met de aflevering was tot in de puntjes geregeld. Dat maakte de aflevering van de auto's tot een klein feestje. Wij komen zeker terug!

Willem

Bij Borgers auto word je zeer warm ontvangen, het is echt een familie bedrijf en dat voel je aan alles. Er wordt met je meegedacht en je bent hier nog echt een klant en niet een nummertje. Wij kochten onze auto's voorheen altijd bij de Audi dealer, maar nu twee keer achter elkaar bij Borgers. Veel prettiger en professioneler. Bovendien zijn de auto's ook nog eens mooier en heb je meer auto voor je geld.

Guido

Vader en zoon Borgers hebben ons op een zeer persoonlijke spontane wijze begeleid bij de aankoop van onze Audi SQ5. Ze nemen alle tijd voor je en voorzien je daar waar mogelijk van advies om tot een juiste afweging te komen. Ook na de levering van de auto is er alle ruimte voor het stellen van vragen. Het proces van aankoop hebben wij als zeer prettig en positief ervaren.

Ad

Wij kunnen er een heel verhaal van maken maar een paar woorden volstaan: Geweldige service, kennis van zaken, niets is teveel moeite, vertrouwen en inmiddels een vriendschap!

Gabriella