JPG 2023-07-25 Borgers-7865
Vertrouwd verzekeren
In samenwerking met Sportwagenpolis bieden wij u de mogelijkheid om de verzekering voor uw auto te verzorgen. Een autoverzekering met een messcherpe premie, een (unieke) dekking en perfecte schadeafwikkeling via BORGERS. Vragen? Neem contact met ons op.
Contact opnemen
Unieke voordelen en premie
Als specialist in het verzekeren van exclusief bezit weten zij exact hoe uw auto het beste verzekerd kan worden. Laat u verrassen door de unieke voordelen en gunstige premie van Sportwagenpolis. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.
  • Voor bedrijf en particulier
  • Mogelijkheid tot vervangend vervoer
  • Snelle afwikkeling bij schade
  • Vast aanspreekpunt
  • Service met een hoofdletter
  • Dagelijks wijzigen en opzeggen
JPG 2023-08-09 Borgers-9817
Wij gaan een stapje verder voor u
Reparatie / onderhoud

Het kan voorkomen dat uw auto voor reparatie of onderhoud naar de dealer moet. BORGERS kan u hierbij helpen! Met onze service en ervaring kunnen we uw auto, indien u dat wenst halen- en weer terugbrengen met, indien wenselijk (vergelijkbaar) vervangend vervoer!

Persoonlijke aandacht

Onze service gaat ver, heel ver! Vanuit onze passie voor service en kwaliteit zetten wij ons elke dag in voor onze klanten.

Verzekering voor uw auto

Bij een luxe (sport)auto hoort een specialistische verzekeraar. Via onze partner Sportwagenpolis kunnen wij u een verzekering aanbieden, geheel afgestemd op uw auto en wensen.