JPG 2023-08-09 Borgers–2
Kwaliteitsproducten

We werken uitsluitend met originele, goedgekeurde producten welke geschikt zijn voor uw merk en type auto. Dit laten wij monteren bij een van de gespecialiseerde bedrijven waar we mee samenwerken. Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

neem contact op
Onze extra opties

We hebben een brede selectie aan mogelijke accessoires voor bij uw nieuwe auto. Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden, maar mocht u een verzoek hebben kunt u deze natuurlijk altijd bij ons neerleggen. Toe aan een nieuwe look? Dan is er de mogelijkheid om uw velgen een andere kleur te geven of uw auto te laten wrappen! Wij informeren u daar graag over.

  • Vaste, afneembare of wegklapbare trekhaak
  • Zomer- en/of winterset voor uw auto
  • Target Blu Eye, DSI stinger en/of laserdetectie systemen
  • Uitlaatsystemen van o.a. Akrapovič of Miltek Sports
  • XPEL anti-steenglasfolies en/of lakverzegelingen
  • Alarm- en/of voertuigvolgsystemen
JPG 2023-08-25 Borgers–2
ABT Sportsline partner

We zijn naast onze exclusieve auto’s nu ook gespecialiseerd in de producten van ABT Sportsline. Voor zowel het customizen van interieur en/of exterieur, maar natuurlijk ook voor ABT motortuning adviseren wij u graag! Tevens blijft de fabrieksgarantie gewaarborgd bij ABT, het is dan ook de enige door Volkswagen en Audi erkende tuner!

JPG 2023-07-25 Borgers-7872
Wij gaan een stapje verder voor u
Reparatie / onderhoud

Het kan voorkomen dat uw auto voor reparatie of onderhoud naar de dealer moet. BORGERS kan u hierbij helpen! Met onze service en ervaring kunnen we uw auto, indien u dat wenst halen- en weer terugbrengen met, indien wenselijk (vergelijkbaar) vervangend vervoer!

Persoonlijke aandacht

Onze service gaat ver, heel ver! Vanuit onze passie voor service en kwaliteit zetten wij ons elke dag in voor onze klanten.

Verzekering voor uw auto

Bij een luxe (sport)auto hoort een specialistische verzekeraar. Via onze partner Sportwagenpolis kunnen wij u een verzekering aanbieden, geheel afgestemd op uw auto en wensen.